Lid Worden ?

Koninklijke VC Racing Wara Genk start het seizoen 2016-2017 met maar liefst 8 herenploegen, 14 damesploegen en 4 VKS ploegen.

In de natioanele en de Limburgse seniorencompetetitie treden 3 herenteams en 3 damesteams aan naast 4 teams in de VKS-reeksen.
Daarnaast zijn zowel bij de heren als bij de dames nog een aantal jeugdploegen actief in de provinciale of gewestelijke competitie en kunnen beginnende volleyballertjes deelnemen aan Regio-tornooien 2 tegen 2 en balvaardigsheidslessen.
Wij bieden ook een ruime jeugdopleiding aan met onze bewegings- en volleybalschool voor jongens en meisjes geboren in 2010 of 2011, onze Miniemen (jeugd U13, geboren in 2004-2005), Pré-Miniemen (jeugd U11, geboren in 2006-2007) en Benjamins (F-jeugd geboren in 2008 en later).

Ieder kandidaat-lid kan 4 weken gratis (en verzekerd) deelnemen aan de trainingen en zo ervaren of hij/zij zich verder wenst te bekwamen in de volleybalsport. Ten einde in orde te zijn met de verzekering tegen sportongevallen is na 4 weken een definitieve aansluiting vereist en wordt ook een lidgeld gevraagd.

Wil je ook bij de grootste volleybalclub van Genk aansluiten? Klik dan hier op het

Wegens praktische en logistieke redenen kunnen nieuwe leden die nog geen volleybalervaring hebben, op dit ogenblik nog niet definitief aansluiten. Zij kunnen zich wel inschrijven en zullen voorlopig, afhankelijk van de leeftijdsgroep, op een reservelijst worden geplaatst. Zodra deze groep volledig is zal ieder kandidaat-lid worden verwittigd over de plaats, de dagen en de uren van de trainingen.
Jongens en meisjes, geboren in 2010 of 2011, kunnen zich inschrijven voor de bewegings- en volleybalschool. Het aantal plaatsen in deze groep is beperkt tot 14 per geboortejaar.
Het inschrijvingsformulier vindt u

zie ook: Lidgeld en Huishoudelijk Reglement