VOLLEYBALSPEELTUIN en BALGEWENNING
kinderen spelen naar volleybal
Omdat het nooit te vroeg is om te beginnen met volleybal, starten we vanaf zondag 18 februari 2024 opnieuw met onze volleybalspeeltuin.

En dat woord is precies wat het zegt: de volleybalspeeltuin is om kinderen op jonge leeftijd spelenderwijs kennis te laten maken met de basisprincipes van volleybal en hen te helpen bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden.
 
Tijdens 10 lessen kunnen jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 6 jaar (2de en 3de kleuterklas – 1ste leerjaar) via veel spelletjes, met en zonder bal, langzaam kennis maken met deze mooie sport.
 
Onze enthousiaste trainers creëren daarom een leuke en uitdagende omgeving waarin kinderen plezier kunnen hebben en hun liefde voor sport kunnen ontdekken. Ze worden aangemoedigd om hun fysieke vaardigheden, zoals springen, rennen en balgevoel, te ontwikkelen terwijl ze ook belangrijke sociale vaardigheden leren zoals samenwerken en eerlijk spelen. Via spelletjes en oefeningen ontwikkelen ze hun motoriek, coördinatie en teamgeest in een veilige en speelse omgeving. Hierbij ligt de nadruk vooral op het plezier in bewegen en het verder ontwikkelen van de motoriek. Basisvormen van bewegen staan hierin centraal en langzaamaan zullen de oefeningen meer en meer met volleybal te maken krijgen. Vermaak en gezelligheid staan centraal, maar stiekem weten we dat de allerkleinsten van vandaag zomaar de volleybalsterren van morgen kunnen zijn.
Ben je geïnteresseerd ? Schrijf je dan in via onze website.
 
De 10 lessen gaan door in de Eurassurhal, Richter 17, op de zondagen van 18 februari tot en met 28 april 2024 (behalve Paasdag 31 maart), telkens van 10u tot 11u.
De inschrijvingskosten bedragen 80 € per lessenreeks.
Opmerking : wegens organisatorische redenen zullen de lessen enkel doorgaan indien er minimum 10 deelnemers hebben ingeschreven. Ingeval van te weinig inschrijvingen zal een eventueel reeds betaald inschrijvingsgeld worden terug gestort.